Egész hétvégén számos programmal készülünk a gyerekekek. A természetes  játszóház és a bábelőadás mellett a Bábozd Zöldre szemléletformáló állomásai után a szerencsekerék várja a gyerekeket izgalmas nyereményekkel. Emellett számos öko kreatív és egyéb program várja majd a kicsiket és nagyokat!

 

Mümü – Műanyag műhely

Mümü – Műanyag műhely

március 17. vasárnap 10-18 óráig
Közösségi Ház udvara

Szerinted lehet a szemétszedés közösségi élmény? Vagy a hulladékból innováció? Ha nem hiszed, akkor hallgasd meg a petkalózok élménybeszámolóját akik állomásról, állomásra kalauzolnak el a MÜMÜ, vagyis a Műanyag Műhely fedélzetén.

Öko játszótér

Öko játszótér

A rendezvény teljes ideje alatt
Közösségi Ház udvara

A rendezvény teljes ideje alatt helyi ezermesterek által épített golyópályával, egy később elárverezésre kerülő antik kukoricamorzsolóval, bele való csöves kukoricával, valamint két nagy szalmabálával várjuk a gyerekeket a Közösségi Ház udvarán!

Mimó és Csipek az erdőben

Mimó és Csipek az erdőben

március 23. szombat 10:00
Pajta

A Bábozd Zöldre Egyesület immáron több, mint 12 éve foglalkozik környezettudatos neveléssel élményeken keresztül. A "Mimó és Csipek az erdőben" című bábszínházi előadás központi figurái Mimó és Csipek, akik barátaik segítségével folyamatosan azt tanulják, hogyan és mit tehetnek Földünk védelmében.

Erdei kuckó játszóház

Erdei kuckó játszóház

március 24. vasárnap 09:30
kisterem

2022 nyarán született meg az Erdei kuckó játszóház Budapesten (első természetes játszóház az országban), azóta több száz gyermek látogatott el hozzánk és több rendezvényen is színesítette a gyerekeknek szánt programokat, eseményeket.