Örökerdő

március 18. hétfő 18:15 – Nagyterem

“Az erdő egy egységes lény, végtelenül sok élő szervezettel, melyek mind együttműködnek és egymással kölcsönös összefüggésben állnak. Ez a lény magában foglal mindent, ami a térben legmagasabb koronák csúcsa, a talajban a legtávolabbi gyökérelágazások között él és mozog és ehhez a szervezethez tartozik. Ez az „erdőlény” örökké tart. Él, működik és változik.” (Alfred Möller, 1922)

„Minden erdőállomány a maga nemében egyedülálló és megismételhetetlen, ezért minden merev sablon és dogma ellentmond az erdőművelés belső lényegének.” (Leibundgut, 1946)

Előadó

Csór Attila

Az OEE Örökerdő Szakosztályának titkára

Előregisztráció
A terem kapacitása sajnos betelt
styleLight="--btn-background: #8DC63F; --btn-text: #fff; --btn-font-weight: 500; --btn-shadow: none; --btn-border-radius: 0; --btn-padding-x: 10px; --btn-padding-y: 10px; --btn-border: none;" styleDark="--btn-background: #000;" label="Naptárbejegyzés letöltése" name="Ökohét Telki - Örökerdő" timeZone="CET" startDate="2024-03-18" startTime="18:15" endTime="19:15" location="Nagyterem" options="'Apple','Google','Outlook.com','Microsoft Teams'" size="7" lightMode="bodyScheme" >