PONT MOST ALKOTÓMŰHELY

A Telki Ökohét keretében gyere, alkoss velünk és készíts hulladékból kincseket, légy Te is az újrahasznosítás nagykövete

Upcycling művészet és teljes kikapcsolódás dekupázs, azaz szalvéta-technikával.

A dekupázs egy olyan alkotótechnika, ami nem igényel semmiféle előképzettséget, könnyen és gyorsan elsajátítható, általa igazi művészeti alkotások kerülnek ki a kezeink közül, miközben a kikapcsolódás garantált és teljesen megfeledkezünk a hétköznapi problémákról. A szalvétát letisztított konzervdobozra tesszük fel, ezután még különböző módon díszíthetjük.

8-tól 99 éves korig!

Bander Csilla vagyok, a Pont most Kreatív műhely alapítója. Végzettségem szerint pedagógus, romológus és virágkötő. Nálam minden egyedi, kézzel készített és újrahasznosított a környezettudatos életmód jegyében.
Elsősorban saját szaporítású és nevelésű (szoba)növényeket árusítok egyedi kaspókban, függő virágtartókban. Nálam találsz természetes alapanyagú kopogtatókat, virágcsokrokat, valamint anyukám által készített egyedi, kézműves ékszereket és vászontáskákat is.
Kézzel készített kincseinket megvásárolhatod a design vásárokon, vagy a facebook-on keresztül.
Nem dobok ki semmit, szerintem minden felhasználható. Így lesz kiürült konzervdobozból design kaspó, sajtreszelőből ékszertartó, régi női ruhából vászontáska. Növénymániás vagyok, hiszem, hogy van lelkük, ezért is indítottam el a „Növénymentő Pont Most!” akciót, azoknak, akik már nem jönnek ki jól a cserepesekkel. A zöldek nálam újra otthonra találhatnak! Képzett „plantsitter” is vagyok, ha elutaznál, vagy nincs elég időd, akkor örömmel gondját viselem a magányos virágaidnak. Szívesen tervezek számodra otthoni vagy irodai dzsungelt, gondozási tanácsadással. Ha pedig már benövényezted a lakást, de hervad, kókad, sárgul, akkor is tudok segíteni.
Kíváncsi vagy még valamire?
Keress meg a https://www.facebook.com/pontmostkreativmuhely/

Tervezett work-shopok:

– Dekupázs – hétköznap- elengedős work-shopok
– Mindent a növényekről – ültetős, szaporítós workshop
– A csokorkötés művészete – saját nevelésű virágokból

Színhely

Közösségi Ház udvara

Időpont

március 23. szombat 14 – 16 óráig