Árusok

 

A Gingkó kiadó  fenntarthatósági fókuszú könyvei március 23-án szombaton egész nap megvásárolhatók lesznek a kiadó saját asztalán.

A Gingko Kiadó 2020 végén született, bizonytalan, mégis izgalmas világhelyzetben. Mi, az alapítói elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem és a természeti erőforrások megóvása iránt, így kiadónk fő profilja a környezettudatos, zöldebb élet lehetőségeinek felkutatása és bemutatása lett. Célunk az, hogy könyveinken keresztül újra harmóniába kerüljünk a természettel, és ezáltal önmagukkal is. Fontos, hogy átgondoljuk vásárlói döntéseinket és életünk minden területén szempont legyen a fenntarthatóság és a környezetünk értékeinek védelme.

Meggyőződésünk, hogy odafigyeléssel, egymás és a természet felé fordulással, összefogással, akár apró lépésekben is, mindannyian tehetünk azért, hogy Földünk és közvetlen életterünk jobb hely legyen.

Kiemelt témáink: környezetvédelem, humánökológia, egészség, környezettudatos életmód, hulladékcsökkentés, ökológiai lábnyom csökkentése, társadalmi összefogás, mesék fenntarthatóság témában

Gyakran Ismételt Kérdések


Minden program ingyenes?

Igen, minden programon ingyenes a részvétel.
Regisztráció nélkül is elmehetek az előadásra?
A regisztrációra azért van szükség, hogy felmérjük, körülbelül hány résztvevőre számíthatunk, de regisztráció nélkül is részt lehet venni az előadásokon/ programokon.
Lesz büfé az eseményen?
A rendezvény teljes ideje alatt a Telki Fészek nyitva lesz és ÖKO-tudatos választékkal várja a vendégeket.
Meleg étel a hétvégi napokon lesz, lásd “Gasztro”
Hol tudok parkolni?
A parkolási lehetőségeket megtekintheti az esemény honlapján a HELYSZÍN fülre kattintva. (pl: Telki Polgármesteri Hivatal parkolója)
Minden résztvevőt bátorítunk, hogy a fenntarthatóság témához igazodva gyalog/ kerékpárral/ tömegközlekedéssel érkezzen az eseményre!
Az előadásokon lehet fotót/ videót készíteni?
Személyes felhasználásra készíthető felvétel, de a nyilvánosságra hozatalához szükség van a felvételen szereplők hozzájárulására, illetve a sajtónyilvánosság joggyakorlatának betartására.
Ha regisztráltam az előadásra, de mégsem tudok elmenni, le kell mondanom a jelentkezésemet?
A regisztrációra azért van szükség, hogy felmérjük, körülbelül hány résztvevőre számíthatunk, de nem szükséges lemondani, amennyiben mégsem tud részt venni az eseményen.
Bevihetem magammal a kutyámat az előadásra?
Bár mi is nagyon szeretjük az állatokat, az előadás és mások megzavarásának elkerülése érdekében kérjük, hogy házikedvenceiket ne hozzák be az előadásra!
Kik a rendezvény támogatói?
Szakmai támogatónk a  Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSZGYSZ)
Az infrastruktúrát Telki Község Önkormányzata biztosítja ingyenesen.
Főbb pénzügyi támogatóink: Sinus-Fair Cégcsoport, dr. Sándor Zsuzsa, Győrffy Zoltán, Telki Önkormányzata

Madarak és vadak Telkiben